Allmän information

Först och främst vill vi att alla barn och föräldrar ska känna sig trygga i vattnet. Samspelet mellan barn och föräldrar är mycket viktigt. Ta er tid att läsa av ert barn och respektera ert barn. Det är viktigt att vara på samma nivå som barnet i vattnet och erbjuda mycket ögonkontakt. Tänk på att barnen är en spegelbild av er, så bjud på ett leende och spegla att bada är roligt.

Vår simskola består av tre grundkurser (Tumlare 1, Tumlare 2 och Tumlare 3) där kurserna är på 8 simtillfällen vardera. Sedan går man vidare till fortsättningsgrupperna Delfinen, Späckhuggaren och Simgrupper.

Frånvaro & sjukdom

Vid frånvaro och sjukdom återbetalas ej kursavgiften. I mån av plats kan det finnas möjlighet att simma igen missade tillfällen om man har meddelat sin frånvaro i förväg.

Undervattensfotografering

Vi erbjuder undervattensfotografering för den som önskar. Vi rekommenderar dock att man väntar tills dess att både barn och föräldrar känner sig riktigt trygga med dyket. Det brukar vara lagom någon gång under fjärde kursen eller senare. Bilden är digital och levereras via WeTransfer.

Corona anpassningar

Nu under Corona tider jobbar vi med att göra olika anpassningar för att följa riktlinjer som folkhälsomyndigheten kommer ut med och för att alla våra kunder ska kunna känna sig trygga.

Vi vädjar att alla våra kunder följer våra anpassningar för allas trivsel.
 

Vi tänker på att vi håller avstånd till varandra i poolen och vi ta bort övningar som innebär närkontakt.

Vi är 6 barn i grupperna och en vuxen per barn är med.


För att undvika att vi ska bli så många i omklädningsrummen så har ni tillgång till omklädningsrummen 15 minuter före och efter erat pass i poolen. Tänk även på att hålla avstånd i omklädningsrummen. Det är också viktigt att vi ser till att vi är rena när vi kommer och badar så se till att ni har duschat noga innan ni går ner i poolen. Efter simlektionen så uppmanar vi våra kunder att torka sig och byta om och gå hem och duschar så vi kan lämna plats åt gruppen efter er.

Våran lounge kommer tillsvidare vara stängd.

OBS

Vid minsta förkylningssymtom stanna hemma.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon