Allmän information

Först och främst vill vi att alla barn och föräldrar ska känna sig trygga i vattnet. Samspelet mellan barn och föräldrar är mycket viktigt. Ta er tid att läsa av ert barn och respektera ert barn. Det är viktigt att vara på samma nivå som barnet i vattnet och erbjuda mycket ögonkontakt. Tänk på att barnen är en spegelbild av er, så bjud på ett leende och spegla att bada är roligt.

Vår simskola består av tre grundkurser (Tumlare 1, Tumlare 2 och Tumlare 3) där kurserna är på 8 simtillfällen vardera. Sedan går man vidare till fortsättningsgrupperna Delfinen, Späckhuggaren och Simgrupper.

Frånvaro & sjukdom

Vid frånvaro och sjukdom återbetalas ej kursavgiften. I mån av plats kan det finnas möjlighet att simma igen missade tillfällen om man har meddelat sin frånvaro i förväg.

Loungen

Vi har en loungen där vi har några soffor och bord och även mikro där man kan sitta och äta före eller efter simmet.

Undervattensfotografering

Vi erbjuder undervattensfotografering för den som önskar. Vi rekommenderar dock att man väntar tills dess att både barn och föräldrar känner sig riktigt trygga med dyket. Det brukar vara lagom någon gång under fjärde kursen eller senare. Bilden är digital och levereras via WeTransfer.

  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon

Copyright © 2019 by Småbarnssimmet DELFINEN. All rights reserved.